Uncategorized

5 avantaje ale fațadelor exterioare din lemn exotic Vetedy

Fie că îți ridici casa de vis și stabilești elementele de design exterior, fie că vrei să îți renovezi o construcție veche, aspectul exterior al acesteia este, cu siguranță, extrem de important pentru tine. Printre numeroasele opțiuni pe care le ai la dispoziție se află fațadele exterioare din lemn exotic Vetedy. Atunci când alegi materiale de calitate, precum sunt cele create de Vetedy, beneficiezi de multiple opțiuni de design, dar și de o durabilitate ridicată.

Află în continuarea acestui articol care sunt 5 dintre cele mai importante beneficii pe care fațadele exterioare din lemn exotic Vetedy le oferă.

Fixarea invizibilă pentru a atinge perfecțiunea la fațada locuinței tale

Chiar și cel mai mic detaliu din aspectul noii fațade a casei tale contează pentru tine. Tocmai de aceea fațadele exterioare din lemn exotic Vetedy reprezintă o bună alegere. Ele dispun de un sistem unic de fixare Techniclic, prin care permit o acoperire de excepție a exteriorului casei, dar pot fi utilizate cu succes și în interior, la decorarea plafoanelor și a pereților.

Indiferent dacă alegi să le montezi orizontal sau vertical, cu spații mai mici sau mai mari între plăcile de lemn, poți beneficia pe deplin de flexibilitatea dorită pentru a crea designul dorit.

3 dimensiuni ale plăcilor

Fiecare locuință este unică, așa cum fiecare concept de design este diferit. Fațadele exterioare din lemn exotic Vetedy sunt disponibile în 3 dimensiuni diferite, de 60, 100 și 140 milimetri, care pot fi îmbinate în modalități creative, pentru a realiza un design asimetric, în funcție de preferințele tale.

Posibilitățile de design nu se opresc aici, astfel încât plăcile din lemn exotic Vetedy sunt însoțite de un accesoriu de spațiere cu patru opțiuni disponibile. Prin urmare, tu poți fi cât mai creativ cu poziționarea acestora, pentru a obține un design exterior unic.

Orientarea plăcilor din lemn exotic Veledy în orice direcție dorești

Este uimitor cât de multe variante de design sunt disponibile atunci când folosești plăcile din lemn exotic Vetedy. Alegea direcția de orientare a plăcilor în funcție de modelul de design pe care vrei să îl creezi și bucură-te de o flexibilitate ridicată.

Toate accesoriile de care ai nevoie sunt doar cele de spațiere, pentru ca tu să poți fixa cu ușurință plăcile și să creezi exact modelul la care visezi.

Instalarea rapidă

Uită de fațadele exterioare care se fixează cu dificultate. Cu Vetedy tu poți crea cu ușurință un design de excepție, cu un minim de efort. Grație faptului că îți oferă un sistem complet de fațade exterioare din lemn exotic, ai la îndemână toate componentele necesare pentru a fixa cu ușurință plăcile.

Totodată, fiecare placă poate fi înlocuită independent și se remarcă printr-o întreținere ușoară.

7 tipuri de lemn exotic din care poți alege

Surprizele pe care Vetedy ți le pune la dispoziție prin crearea fațadelor exterioare din lemn exotic nu se opresc aici.  Astfel, tu poți alege dintre 7 tipuri de lemn exotic, unul mai atractiv decât altul, după cum urmează:

  • Pinul nordic

Acesta se remarcă prin textura fină și aspectul uniform, cu nuanțe ce pot varia de la galben-portocaliu la maro roșcat, în funcție de specia și vârsta arborelui. În plus, acesta este rezistent la uzură și ușor de prelucrat, motiv pentru care este utilizat la diferite lucrări de construcție, mobilă și realizarea obiectelor decorative. Grație acestor caracteristici, acest lemn este o alegere excelentă pentru fațadele exterioare.

  • Zada siberiană

Zada siberiană se remarcă prin densitatea ridicată și culoarea brună sau roșcată, dar și prin rezistența sporită la apă. Datorită acestor proprietăți, aceasta este utilizată la construcția de iahturi și la fațadele exterioare, oferind o durabilitate ridicată proiectelor la care este folosită.

  • Jaya

Fațadele din lemn exotic Jaya se remarcă prin nuanțele de maro roșcat sau brun, dar și prin durabilitatea ridicată. Disponibile cu o lățime de 20, 60 și 100 milimetri și o lungime de 2.000 sau 2.400 de milimetri, acestea conferă personalitate și unicitate locuinței tale.

  • Ayous

Ayous este un lemn moale și ușor, cu o culoare deschisă ce poate varia de la alb la crem, dar și cu o textură fină. Acesta este utilizat în industria mobilei și la fațadele exterioare, fiind un lemn care se poate vopsi și lăcui cu ușurință.

  • Ash

Acest tip de lemn se evidențiază prin duritatea și rezistența crescute, nuanțe care variază de la alb-gălbui și maro deschis, dar și prin textura fină. Grație striațiilor și a petelor lui, lemnul Jaya dispune de un aspect unic, motiv pentru care este utilizat la fabricarea mobilei, a parchetului sau a fațadelor exterioare, fiind un lemn versatil, care se prelucrează ușor.

  • Padouk

Lemnul Padouk este preferat pentru realizarea fațadelor exterioare, grație durității sale și a texturii fine și uniforme. Totodată, acesta dispune de o culoare roșcată și pete maronii sau negre, care îi creează un farmec aparte. El mai poate fi utilizat la fabricarea parchetului și a obiectelor de mobilier sau a celor decorative.

  • Teak Unijoint

Teak Unijoint încântă prin durabilitatea ridicată, culoarea maro-deschis sau închis, textura fină și rezistența sporită la putrezire. Acesta este utilizat cu succes la fabricarea mobilierului și a fațadelor exterioare, dar și în industria navală.

Grație fațadelor exterioare din lemn exotic Vetedy, poți crea designul unic și armonios al casei tale, care să încânte atât prin aspect, cât și prin durata îndelungata de viață.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei