Covorașe Profesionale

De la teorie la o experienţă de 10 ani în furnizarea, montarea şi recondiţionarea de ŞTERGĂTOARE DIN ALUMINIU!

Probabil este cel mai obraznic mod de a te lăuda pe sine prin superlative de exprimare, dar îndrăznim să nă exprimăm că avem CEA mai COMPLEXĂ gamă DE ştergătoare DIN aluminiu SUB umbrela CVP.ro!

Fie că vorbim despre intrarea unei clădiri publice, unde imaginea şi atenţia către client este foarte importanta, fie despre intrarea unei case rezidenţiale, unde proprietarul pune accent pe dotările de calitate, fie despre o grădiniţă, unde protecţia şi siguranţa copilului este o prioritate, ştergatoarele de intrare sunt tot mai solicitate pe piaţa din România. 

Acest fapt ne comunică nivelul la care a evoluat poporul român, începând de la arhitecţi, proprietari de afaceri, notari, preoţi parohi şi multe alte categorii din mediul social. Practica arată că utilizarea tot mai frecventă a ştergătoarelor din aluminiu se datorează mai multor factori externi şi interni, printre care putem menţiona câteva:

  • imaginea pe care o crează un ştergător amplasat profesionist la intrare, 
  • siguranta în cazul alunicărilor , 
  • oprirea transportării murdăriei în interiorul locaţiilor, 
  • varietatea de opţiuni de configurare, atât tehnice, cât şi estetice, pe care o poate oferi o gamă complexă de modele de ştergătoare din aluminiu.

Aceste sisteme de protecţie reprezintă o alternativă a preşurilor de intrare/barierilor de praf/covoraşe de intrare, care deobicei sunt clasificate ca utilizare, fie preşuri de exterior , fie preşuri de interior, mai puţin varianta mixtă care este valabilă în cazul ştergătoarelor profesionale din aluminiu.

Ştergătoarele profesionale de intrare reprezintă una dintre soluţiile cele mai recomandate pentru dotarea intrărilor, în special unde se pretinde a avea un trafic pietonal intens. Comparativ cu celelalte sisteme şi opţiuni de dotare a intrărilor, ştergătoarele din aluminiu cuceresc piaţa datorită câtorva beneficii:

  • sunt confecţionate la comandă, conform dimensiunilor personalizate, 
  • pot fi făcute în forme atipice, nu doar forma dreptunghiulară, patrată sau rotundă, 
  • sunt extrem de uşor de întreţinut şi pot fi supuse recondiţionării,
  • posibilitatea de personalizare cu Logo, mesaj scurt etc.,
  • sunt modele de ştergătoare atât pentru trafic pietonal, cât şi auto (pentru sarcini grele)

Ştergătoarele de intrare nu sunt cea mai optimă soluţie din punct de vedere financiar, dar cu siguranţă reprezintă un instrument care va poate valorifica pe măsura imaginea serviciilor pe care le oferiţi, iar pe partea eficienţei, este acea soluţie trainică şi garantată pe care vă puteţi baza în cazul întreţinerii unei locaţii, din punct de vedere a curăţeniei. 


Text proprietate CVP.ro

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei